Over Gebloemd

Mijn naam is Michelle Hubert. Bloemen brengen bij mij veel verschillende emoties naar boven. Zo word ik bijvoorbeeld vrolijk en blij van bloemen en vind ik het heerlijk met deze cadeautjes van de natuur de emotie van een dag, feest of moment te versterken. Daarnaast kunnen bloemen ook de sfeer van een bepaalde ruimte compleet en af maken. Heerlijk vind ik het om dit te creĆ«ren!

Door vele jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende bloemenwinkels in het hoge segment heb ik veel ervaring opgedaan in dit vakgebied.

Daarnaast heb ik mijn opleiding gevolgd aan het Wellantcollege te Houten. Tevens heb ik mij tijdens mijn opleiding gespecialiseerd in het realiseren van projectmatig bloemwerk. Dit was voor mij het feestje van de week, omdat ik wat ik thuis had uitgetekend en bedacht in de praktijk uit mocht voeren.

Inmiddels is mijn bedrijf Gebloemd van start gegaan om zoveel mogelijk met mijn grootste hobby en passie bezig te kunnen zijn. Vanaf het begin van mijn opleiding had ik dit doel al voor ogen dus het is een droom die uitkomt.